ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Αφού μελετήσετε το προγραμμα Συκεών, Νεάπολης , Πεύκων, Αγίου Παύλου στη συνέχεια κάνετε την επιλογή των δραστηριοτήτων που σας ενδιαφέρουν σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες. Σημαντικό: Η αίτηση εγγραφής γίνεται για κάθε παιδί ξεχωριστά.
Συμπληρώνετε προσεκτικά τα στοιχεία του παιδιού,όπως αναγράφονται σε επίσημο έγγραφο. Στον αριθμό voucher συμπληρώνετε τον αριθμό μαζί με τα γράμματα,όπως αναγράφεται στο χαρτί που λάβατε από τα οριστικά αποτελέσματα. Επισυνάπτετε το voucher σε μορφή pdf Ο αριθμός voucher είναι μοναδικός για κάθε παιδί
Συμπληρώνετε τα στοιχεία των γονέων/κηδεμόνων, όπως αναγράφονται σε επίσημο έγγραφο.
• Συμπληρώνετε ένα τουλάχιστον κινητό, τη διεύθυνση κατοικίας και το email σας
Επιλέγετε ό,τι ισχύει για εσάς.
Συμπληρώνετε απαραιτήτως τα απαιτούμενα στοιχεία της μητέρας, ή του πατέρα ή του κηδεμόνα, που είναι κάτοχος του voucher.
Επιλέγετε από 1 έως 4 δραστηριότητες. Η πρώτη επιλογή δραστηριότητας είναι υποχρεωτική για να ξεκλειδώσουν οι επιλογές 2, 3, 4. Πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε έστω μια δραστηριότητα από το πρώτο πεδίο, την οποία θα παρακολουθείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους. Επιλέγετε τη δημοτική ενότητα, το κδαπ και τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει. Αφού επιλέξετε έστω μια δραστηριότητα στην πρώτη επιλογή, στη συνέχεια σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε επιπλέον 3 δραστηριότητες, εάν επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε εως ΕΝΑ μουσικό όργανο, η δραστηριότητα της θεωρίας της μουσικής και της χορωδίας δε δηλώνονται ως ξεχωριστές δραστηριότητες. Επίσης η δημιουργική απασχόληση προσφέρεται σε όλα τα παιδιά και δε δηλώνεται ως χωριστή δραστηριότητα. Κάθε φορά που επιλέγετε μια δραστηριότητα πατάτε το κουμπί "Next" Στις επιλογές 2, 3 και 4 υπάρχουν κάποιες δραστηριότητες, οι οποίες προσφέρονται ως δωρεάν επιλογή και δεν εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής. Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την επιλογή των δραστηριοτήτων, πατάτε ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την επιλογή των δραστηριοτήτων, πατάτε ΤΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Έχετε άλλες απορίες?